Voorstellen

Mijn naam is Aurély Dijkstra, geboren 04-04-1988 in Burdaard.393371_128720523904059_1977347660_n (1).jpg

Sinds april 2007 ben ik in het prachtige Grou komen wonen. Hier heb ik in juni 2010 mijn huisje gekocht en na de verbouwing ben ik hier officieel mijn trimsalon begonnen.

Na het VMBO ben ik begonnen met de opleiding MBO Dierverzorging op het AOC Friesland te Leeuwarden. Na deze te hebben afgerond ben ik begonnen
aan de opleiding Paraveterinair (dierenartsassistent) Na deze succesvol te hebben afgerond heb ik een tijdelijke baan kunnen vinden bij een dierenartsenpraktijk in Joure. Tijdens mijn opleiding Dierverzorging heb ik stage gelopen in een trimsalon. Deze stage heeft mij zo goed voldaan dat ik besloten heb om naast mijn werk te beginnen aan
de opleiding Hondentrimmen bij het HKI te Bunnik. In 2012 heb ik hiervoor mijn diploma behaald! In 2011 kreeg ik een baan bij Dierenartsenpraktijk Mid-Fryslan te Akkrum waar ik tot op heden nog steeds werkzaam ben als assistente voor 2 dagen in de week. Ook op de praktijk trim ik dieren, vaak onder narcose (vooral katten) die het anders niet toelaten om getrimd te worden.

Daarnaast heb ik ook diverse cursussen gevolgd, waaronder Veterinair voedingsconsulent bij Royal Canin, parasieten (vlooien, teken, wormen e.d.), gedragsproblemen bij de hond, EHBO bij dieren en nog een aantal. Om mijn kennis up to date te houden en uit te breiden zal ik in de toekomst aan verscheidene cursussen en specialisaties meedoen. Daarnaast houd ik mijn kennis over de nieuwste modellen en trimtechnieken bij door verschillende vakbladen te lezen en demo’s te bezoeken.