Zwangerschapsverlof

Per 1 oktober ga ik met zwangerschapsverlof. Mijn topper van een hulp Gretha werkt vanaf deze periode gelukkig door. Voor de vaste klanten is er dus wel plek, maar omdat ze vanaf dan alleen zal zijn is het even puzzelen in de agenda. Maak daarom bij het ophalen direct een vervolg afspraak! Helaas is er dit jaar geen ruimte meer voor nieuwe klanten. Misschien vanaf volgend jaar weer, maar dat moeten we nog bekijken.

De eerste twee weken van november is de salon geheel gesloten! Er kunnen in deze periode dan ook geen afspraken worden gemaakt of contact worden opgenomen. Dan kunnen wij in alle rust genieten van ons kleine wonder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s